Skönhetsbehandlingar som ger snabba resultat

Skönhetsbehandlingar kan verka spännande men för vissa känns det osäkert att inte veta hur slutresultatet kommer bli, eller att det skulle handla om ett ingrepp som är permanent. Men till skillnad från exempelvis tatueringar finns det estetiska behandlingar som försvinner en viss tid samtidigt som de ger resultat ganska direkt efter behandlingen är klar. Spana in vilka behandlingar vi syftar på!

  • Fillers Stockholm – Injektionsbehandlingar som fillers är den mest effektiva metoden för dig som vill trolla bort rynkor eller förändra ansiktskonturen snabbt utan ingrepp. Det är även den populäraste metoden för att förstora läpparna med, något som är väldigt vanligt idag. Behandlingar med fillers är väldigt säkra och snabba samtidigt som läkningsprocessen är väldigt kort. Det enda som brukar kunna ske efter behandlingen är svullnad och blåmärken men dessa försvinner oftast efter någon dag. Fördelen med fillers är även att det inte är en permanent lösning, vilket gör att du kan ”ångra” dig om det skulle vara så.
  • Botox Stockholm – Att få bort rynkor och veck i pannan eller runt ögonen är vanligt att göra med botox. Många vill skapa ett mer symmetriskt ansikte och då kan botox vara ett alternativ. Och precis som med fillers är botox inte en permanent lösning utan behöver fyllas på med jämna mellanrum. Det är ett muskelavslappnande ämne som slätar ut huden, men förutom användning av estetiska skäl används det även som läkemedel. Botox är nämligen vanligt att använda vid besvär av arm- och handsvett men även mot migrän.
  • Dermapen Stockholm – Microneedling har blivit en väldigt vanlig och uppskattad ansiktsbehandling då den hjälper till att minska olika hudproblem. Dermapen går ut på att skapa små skador i huden med hjälp av micronålar. Hudens naturliga reaktion blir då att försöka reparera skadan vilket den gör genom att producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.